Wij Willem en Christina wilden als ouder-paar toch gaan trouwen,en omdat wij ons partner hebben verloren, en voor de 2x keer in het huwelijks-bootje stapten ,wilden we alle twee niet zo als vroeger een foto-album, en ja wij kwamen met jou in gesprek bij het van der Valk –Hotel in Veenendaal op een bruidsevent, en ja het gesprek was heel gezellig.

Je wilde onze trouwerij en bruiloft wel vast leggen op film, en zo hebben we een afspraak gemaakt voor 30-10-2015, en het moet gezegd worden daar hebben we geen spijt van gehad,het is voor ons een onvergetelijke dag geworden, met heel veel hoogtepunten en je hebt ons ook goede tips gegeven met name Boudewijn Hansen de troubadour en de goochelaar Ger Smith en niet te vergeten de zeer fraaie Engelse dubbeldekker wat een succes.

Wat betreft de videofilm, wat is die mooi geworden! Als je hem afspeelt op de TV net echt zo, de aankomst bij de 3 Zussen en de bloemist hoe die de bloemen opleukt op de bus, geweldig en daarna op het gemeentehuis en in de trouwzaal met de ambtenaar hoe dat gefilmd is, en aan het einde met de troubadour, geweldig dat getuigt van perfectie.

Ook de montage en live geluid/muziek van de koren heb je fantastisch opgenomen, het is een gezellige en mooie film geworden, en we willen je hiervoor dan ook extra bedanken.En de prijs was het dan ook zeker waard!

Met vriendelijke Groeten,

Willem en Christina van den Bruinhorst.

Willem & Christina,