In eerste instantie waren wij niet van plan om onze huwelijksdag vast te laten leggen door een videograaf. We hadden immers een goede fotograaf. Toch kregen wij van verschillende kanten het advies om onze dag ook op film vast te laten leggen. En wat zijn wij blij dat we dit advies hebben opgevolgd!!

Na op internet verschillende filmpjes bekeken te hebben, spraken de diverse filmpjes van Ton ons het meeste aan. Wij vonden het namelijk belangrijk dat het niet alleen beeld was met muziek er onder gemonteerd, maar dat op de belangrijke en leuke momenten ook te horen was wat er gezegd werd. We hadden een zeer prettig gesprek met Ton en waren toen helemaal overtuigd. Wat wij ook heel fijn vonden is dat we op de dag zelf nog konden bepalen hoe lang Ton aanwezig zou zijn (zowel korter als langer). Hij is bij ons tot het eind van het feest gebleven en dat kunnen wij elk bruidspaar ook absoluut aanraden. Zonder het feest ’s avonds is de film gewoon niet compleet. Voor de avondgasten had Ton ook een korte clip gemaakt van overdag en hier kregen wij heel veel leuke reacties op, regelmatig stonden gasten naar de clip te kijken.

Wij kijken nog geregeld met heel veel plezier onze film. De dag ging namelijk zo snel en door de film genieten wij weer keer op keer en komt het gevoel weer helemaal terug. Ton was ook onopvallend aanwezig waardoor je niet doorhad dat hij aan het filmen was. Het was ook heel leuk om de beelden te zien van de gebeurtenissen die ’s ochtends plaatsvonden voordat wij elkaar die dag voor het eerst zagen.
Met de dvd in combinatie met ons trouwalbum hebben wij een hele mooi aandenken aan onze huwelijksdag die we voor geen goud zouden willen missen! Het is de extra uitgave absoluut waard geweest!

Groetjes,
Tim & Nicoline

Tim & Nicoline, https://www.videograaf.nl/portfolio-view/tim-nicoline/