In september 2015 zijn wij getrouwd. We hadden een lange en gezellig dag in de planning. Het zoeken naar een fotograaf en videograaf was voor ons een hele uitdaging, misschien waren we iets te kritisch? Maar ja, trouwen doe je niet elke dag dus we zochten iemand die dit goed en volledig voor ons kon vastleggen. Op een bruidsbeurs kwamen we Ton Gerritsen tegen, zijn werk zag er goed uit en op de beurs konden we hem ook even in actie zien. Het beviel ons wel. Ton is toen bij ons thuis geweest om kennis te maken, dat is een heel vrij, leuk en gezellig gesprek geweest. Het ging zo vanzelf!

 

Dat wij vervolgens een dag in de planning hadden vanaf 07:00 uur tot 00:00 uur was voor hem geen probleem. De dag zelf was hij er, ’s ochtends had hij zelfs versterking bij zich (zijn zoon, die was net zo gezellig!). Op de dag hebben we absoluut geen “last” van hen ondervonden, ze waren er maar wij hoefden nergens aan te denken. Op de film is duidelijk terug te zien dat zij wisten waar en wanneer ze moesten zijn. Ze hebben ook nog geëxperimenteerd met een drone, dat heeft ook nog leuk uitgepakt. Ton en zijn zoon zijn professioneel, maar gelukkig ook benaderbaar. Tussen de bedrijven door kan je ook gezellig even ontspannen met hen zitten en een praatje maken. Ze stralen rust uit op een manier die vertrouwen geeft.

 

Ton verraste ons met een samenvatting van de dag op het feest. Wat een leuke binnenkomer voor de gasten! Die hadden even wat te doen, terwijl ze stonden te wachten voor het tekenen van het receptieboek of om ons te feliciteren.

Kars & Bianca, https://www.videograaf.nl/portfolio-view/bianca-kars/