BLOG

 

Beste Ton,

Wij wisten vanaf moment één dat wij de hele dag gefilmd wilden hebben op onze bruiloft. Maar toen was de vraag; wie?
Op internet ben ik gaan zoeken, op jouw site vond ik eindelijk wat ik zocht. Iemand die hele dag filmt, een kort filmpje begin van de avond kan laten zien, maar ook een lange film monteert. Na telefonisch contact kwam je later bij ons thuis langs om alles uit te leggen. Het voelde meteen goed en we hebben geen moment spijt gehad van onze keuze.

Op de dag zelf kwam je samen met je zoon, hij bestuurde de drone. Jullie waren erg prettig en gezellig in de omgang. Ook werkten jullie goed samen met de fotograaf. De film is fantastisch geworden!
De drone beelden zijn geweldig, en maken de film echt compleet! Het filmen van onze bruiloft is voor ons echt een meerwaarde! Je ziet dingen die je zelf niet helemaal hebt meegekregen die dag. Ook de Wedding Clip was super. De gasten vonden het prachtig en kregen zo een goed beeld van de dag. Kortom; wij zijn enorm blij dat jullie onze trouwdag hebben vastgelegd.

Bedankt.

Groetjes
Marco & Marjolein

Mark en ik hebben eerst diep nagedacht of we wel of geen videograaf wilde in verband met de kosten, uiteindelijk hebben we toch besloten om jou te vragen om op onze bruiloft te komen filmen en hebben daar geen seconde spijt van gehad, je hebt de sfeer van de dag heel goed weten vast te leggen, onze complimenten daarvoor! extra leuk is ook dat je mijn eigen lied Me kamo toet onder onze weddingclip hebt gezet, maar ook onder de first look clip van 2016, een hele eer..

Mark & Nadita Klik hier voor de video

Dag,

Hartelijk bedankt voor de prachtige film die we hebben ontvangen. We zijn er blij mee! De drone zorgt voor een extra mooi beeld, super dat dit kon. De montage zat goed in elkaar, heel mooi. We vonden de film zeker een meerwaarde, want je ziet dingen die je zelf op de dag aan je voorbij zijn gegaan. Mede daarom hadden we ook voor een videograaf  gekozen, want we hadden dit al verwacht.

Fijn dat de wensen van de muziek nagekomen zijn!

We vonden het ook prettig hoe jullie op de dag aanwezig waren. Wel aanwezig, maar ook weer niet. Goed overleg met fotograaf.

Al met al een mooie dag met een film, helemaal naar wens!

Met vriendelijke groet,
Daniël en Rachel
Ralf & Conny Klik hier voor de video

In september 2015 zijn wij getrouwd. We hadden een lange en gezellig dag in de planning. Het zoeken naar een fotograaf en videograaf was voor ons een hele uitdaging, misschien waren we iets te kritisch? Maar ja, trouwen doe je niet elke dag dus we zochten iemand die dit goed en volledig voor ons kon vastleggen. Op een bruidsbeurs kwamen we Ton Gerritsen tegen, zijn werk zag er goed uit en op de beurs konden we hem ook even in actie zien. Het beviel ons wel. Ton is toen bij ons thuis geweest om kennis te maken, dat is een heel vrij, leuk en gezellig gesprek geweest. Het ging zo vanzelf!

 

Dat wij vervolgens een dag in de planning hadden vanaf 07:00 uur tot 00:00 uur was voor hem geen probleem. De dag zelf was hij er, ’s ochtends had hij zelfs versterking bij zich (zijn zoon, die was net zo gezellig!). Op de dag hebben we absoluut geen “last” van hen ondervonden, ze waren er maar wij hoefden nergens aan te denken. Op de film is duidelijk terug te zien dat zij wisten waar en wanneer ze moesten zijn. Ze hebben ook nog geëxperimenteerd met een drone, dat heeft ook nog leuk uitgepakt. Ton en zijn zoon zijn professioneel, maar gelukkig ook benaderbaar. Tussen de bedrijven door kan je ook gezellig even ontspannen met hen zitten en een praatje maken. Ze stralen rust uit op een manier die vertrouwen geeft.

 

Ton verraste ons met een samenvatting van de dag op het feest. Wat een leuke binnenkomer voor de gasten! Die hadden even wat te doen, terwijl ze stonden te wachten voor het tekenen van het receptieboek of om ons te feliciteren.

Kars & Bianca Klik hier voor de video