BLOG

Mark en ik hebben eerst diep nagedacht of we wel of geen videograaf wilde in verband met de kosten, uiteindelijk hebben we toch besloten om jou te vragen om op onze bruiloft te komen filmen en hebben daar geen seconde spijt van gehad, je hebt de sfeer van de dag heel goed weten vast te leggen, onze complimenten daarvoor! extra leuk is ook dat je mijn eigen lied Me kamo toet onder onze weddingclip hebt gezet, maar ook onder de first look clip van 2016, een hele eer..

Mark & Nadita Klik hier voor de video

Dag,

Hartelijk bedankt voor de prachtige film die we hebben ontvangen. We zijn er blij mee! De drone zorgt voor een extra mooi beeld, super dat dit kon. De montage zat goed in elkaar, heel mooi. We vonden de film zeker een meerwaarde, want je ziet dingen die je zelf op de dag aan je voorbij zijn gegaan. Mede daarom hadden we ook voor een videograaf  gekozen, want we hadden dit al verwacht.

Fijn dat de wensen van de muziek nagekomen zijn!

We vonden het ook prettig hoe jullie op de dag aanwezig waren. Wel aanwezig, maar ook weer niet. Goed overleg met fotograaf.

Al met al een mooie dag met een film, helemaal naar wens!

Met vriendelijke groet,
Daniël en Rachel
Ralf & Conny Klik hier voor de video

In september 2015 zijn wij getrouwd. We hadden een lange en gezellig dag in de planning. Het zoeken naar een fotograaf en videograaf was voor ons een hele uitdaging, misschien waren we iets te kritisch? Maar ja, trouwen doe je niet elke dag dus we zochten iemand die dit goed en volledig voor ons kon vastleggen. Op een bruidsbeurs kwamen we Ton Gerritsen tegen, zijn werk zag er goed uit en op de beurs konden we hem ook even in actie zien. Het beviel ons wel. Ton is toen bij ons thuis geweest om kennis te maken, dat is een heel vrij, leuk en gezellig gesprek geweest. Het ging zo vanzelf!

 

Dat wij vervolgens een dag in de planning hadden vanaf 07:00 uur tot 00:00 uur was voor hem geen probleem. De dag zelf was hij er, ’s ochtends had hij zelfs versterking bij zich (zijn zoon, die was net zo gezellig!). Op de dag hebben we absoluut geen “last” van hen ondervonden, ze waren er maar wij hoefden nergens aan te denken. Op de film is duidelijk terug te zien dat zij wisten waar en wanneer ze moesten zijn. Ze hebben ook nog geëxperimenteerd met een drone, dat heeft ook nog leuk uitgepakt. Ton en zijn zoon zijn professioneel, maar gelukkig ook benaderbaar. Tussen de bedrijven door kan je ook gezellig even ontspannen met hen zitten en een praatje maken. Ze stralen rust uit op een manier die vertrouwen geeft.

 

Ton verraste ons met een samenvatting van de dag op het feest. Wat een leuke binnenkomer voor de gasten! Die hadden even wat te doen, terwijl ze stonden te wachten voor het tekenen van het receptieboek of om ons te feliciteren.

Kars & Bianca Klik hier voor de video
Hier het verhaal van Peter en Livian.
Wij kwamen jou tegen op een bruidsbeurs waar we eigenlijk naar toe gingen voor de DJ. Eerst dachten we dat je veeeeeel te duur zou zijn maar dat viel eigenlijk wel mee!
De klik was er meteen en we hebben gelijk de datum vast gezet. Wij zijn enorme feestbeesten en dus hup gelijk de hele (lange) dag was je bij ons. Achteraf gezien ben je overal en nergens heen gestuurd door de ceremonie meester waardoor je ons een fantastische film geven kon maar even rust voor jezelf was er niet, dit lijk je niet eens erg te vinden want je vind het leuk!  Je kon ons als bruidspaar gerust stellen maar wist ook overal raad mee!
Echt wij hebben nooit spijt gehad dat we jou als cameraman hebben uitgenodigd op onze trouwdag!
Ik weet zeker dat we dit met vele bruidsparen kunnen delen!
Dus nogmaals Ton, BEDANKT!!
Groetjes Peter en livian
Livian & Peter Klik hier voor de video